۱۰ نکته تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
*هنگام افطار از آغاز کردن تغذیه با آب سرد،نوشابه و مانند اینها جدا خودداری کنید.به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
*افطار را با خوردن خرما،کشمش،عسل و بهطور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید.به این ترتیب اشتها کنترل میشود و زیادهخوری کمتر پیش میآید.
* خوردن چای شیرین کمرنگ،شیر گرم،فرنی و حلیم کمروغن در آغاز افطار مناسب است.
*سبزی را در افطار میل کنید.چرا که خوردن سبزی در سحری ممکن است منجر به تشنگی در طول روز بشود.
*از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید.آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم میشود.
*حتما در غذای افطار و به خصوص سحر میوه میل کنید.علاوه بر میوهجات فصل،از خیسانده برگه آلو،زردآلو،انجیر و مانند اینها هم میتوان به عنوان میوه استفاده کرد.گوجه فرنگی هم میتواند نقش میوه را داشته باشد.
*معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را ندارد،لذا خوردن غذاهای سهلالهضم و تقریبا نرم برای افطار مناسبتر است.
* اگر تخممرغ میل میکنید در درجه اول به صورت آبپز سفت و در درجه دوم به صورت نیمبند (به شرط آن که سفیده آن منعقد شده باشد و زرده کمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل کنید.تخممرغ نیمرو زیانبخش بوده و همچنین دیر هضمتر از تخم مرغ آبپز است.
* بادمجان،فلفل و سایر ادویهها گاهی موجب احساس تشنگی در طول روز میشود.
*از تغییرات شدید در عادات غذایی و خوردن غذاهای نامانوس یا غذاهایی که برای شما ناراحتی به وجود میآورد لااقل در ماه رمضان خودداری کنید.