مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی

ساماندهی و نهادینه کردن فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی، پیش شرط « توسعه فرهنگی» و از لوازم و مقدمات ضروری آن است.

اهتمام به شکل گیری و تقویت « کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی » در دانشگاه ها، از عمده ترین راه کارهایی است که به این مهم، جامه عمل پوشانده است.

 مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود، با فعالیت مستمر ۱۳کانون فرهنگی- هنری در سطح دانشگاه جهت نیل به اهداف ذیل فعالیت می نماید:

  • برنامه‌ریزی‌ برای‌ گسترش‌ و تعمیق‌ اندیشه‌ و فرهنگ‌ در میان‌ دانشجویان‌، با عنایت‌ به‌ ارزش‌ های اسلامی‌ و پشتوانه‌های‌ اصیل‌ فرهنگ‌ این‌ مرز و بوم.
  • حمایت‌ فکری‌ و تهیه‌ امکانات‌ لازم‌ جهت‌ توسعه‌ مهارت‌ها و توانایی‌های‌ فرهنگی‌ – دانشجویی‌ به‌ ویژه‌ در حوزه‌ تولید اندیشه.
  • ایجاد روحیه‌ اعتماد به‌ نفس‌ و خودباوری‌ در دانشجویان و بهره گیری از پتانسیل عظیم دانشجویی.
  • گسترش‌ مشارکت‌ واقعی‌ دانشجویان‌ در فعالیت‌های‌ فرهنگی‌ و ترویج‌ روحیه‌ همکاری‌ و همفکری‌ در مجموعه‌های‌ دانشجویی‌ با وجود سلایق‌ مختلف و فراهم نمودن فرصتی مناسب جهت حضور دانشجویان در فعالیت‌های اجرایی و شکوفایی استعدادها و توانمندیها.

riوظایف مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود

تدوین و اجرای برنامه های فرهنگی، اداره کانون های فرهنگی و هنری، نظارت بر حسن اجرای برنامه های فرهنگی دانشکده ها از طریق شورای فرهنگی دانشکده، تشکیل کلاسهای آموزشی هنری و اجتماعی، بزرگداشت ایام مذهبی و ملی، فعالیت در حوزه حجاب و عفاف، برگزاری جشنواره ها، انجام امور فوق برنامه همچون سخنرانی و پخش فیلم، ثبت نام حج عمره دانشجویی، فعالیت در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر، مسئولیت دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی، دبیرخانه کمیته فرهنگی خوابگاه ها، انجام امور فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه های دانشجویی، برگزاری اردوهای فرهنگی، سیاحتی و زیارتی، برگزاری جشن های دانش آموختگی، برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در دو بخش دانشجویان، کارکنان و اساتید، تأسیس و تجهیز کتابخانه های فرهنگی در دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی و همچنین نظارت بر نشریات دانشجویی فعّال و در حال انتشار برعهده این مدیریت می باشد.

riآشنایی با کانون های فرهنگی و هنری وابسته به معاونت فرهنگی واجتماعی

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه ها با هدف گسترش جامعه مدنی و بهبود وارتقاء هرچه بیشتر و بهتر سطح رشد اجتماعی و فرهنگی دانشجویان، به عنوان یکی از پیشروترین اقشار جامعه و بهبود ساختار فرهنگی واجتماعی دانشگاه ها و همچنین دستیابی به فرهنگ متعالی ایرانی – اسلامی بنیان نهاده شد.

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود با ۱۶ کانون فعال،در زمینه‌های فرهنگی – اجتماعی – هنری ومذهبی و ۲۲ انجمن علمی دانشجویی ونیز انتشار ۴۶ عنوان نشریه دانشجویی و همچنین اجرای مراسم در قالب همایش های تخصصی ویژه کانون ها، سمینار، جشنواره، کارگاه و برگزاری اردوهای دانشجویی و…یکی از فعال‌ترین مجموعه های فرهنگی – هنری در بین دانشگاه های کشور می باشد. در این نوشتار به مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و کانون های  دانشجویی تحت پوشش آن پرداخته می شود.

riمدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی

ساماندهی و نهادینه کردن فعالیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی، پیش شرط «توسعه فرهنگی»و لوازم ومقدمات ضروری آن است. اهتمام به شکل گیری و تقویت «کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی»در دانشگاه ها،از عمده‌ترین راهکارهایی است که به این مهم، جامه عمل پوشانده است. مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود، با فعالیت مستمر ۱۶ کانون فرهنگی، هنری در سطح دانشگاه جهت نیل به اهداف ذیل فعالیت می نماید:

  • برنامه ریزی برای گسترش و تعمیق اندیشه و فرهنگ در میان دانشجویان،  با عنایت به ارزش های اسلامی و پشتوانه های اصیل فرهنگ این مرز بوم.

  • حمایت فکری و تهیه امکانات لازم جهت توسعه مهارت ها و توانایی های فرهنگی – دانشجویی به ویژه در حوزه تولید اندیشه.

  • ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری در دانشجویان و بهره گیری از پتانسیل عظیم دانشجویی.

  • گسترش مشارکت واقعی دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و ترویج روحیه همکاری و همفکری در مجموعه های دانشجویی با وجود سلایق مختلف وفراهم نمودن فرصتی مناسب جهت حضور دانشجویان در فعالیت های اجرایی و شکوفایی استعدادها و توانمندی ها.

riکانون ادبی

کانون ادبی به منظور شکوفایی استعدادهای دانشجویان در خلق آثار ادبی و ترویج فرهنگ وادب ایران اسلامی در سطح دانشگاه تشکیل گردیده است.این کانون در سال ۱۳۷۸ آغار به کار نمود و تاکنون به طور مستمر وجدی فعالیت نموده است. هدف کانون درطی این مدت با حفظ پیوستگی و طی کردن یک روند تکاملی در برنامه های آموزشی، تاکید بر ایجاد یک فضای آکادمیک بوده است. این کانون نظر به اهمیت آموزش و در راستای پویایی و شکوفایی ادبیات در بین دانشجوبان، به طور مداوم کارگاه های هفتگی داستان و شعر برگزار می نماید.

اعضا و فعالیت این کانون،در ادوار مختلف موفق به کسب عناوین برگزیده و برتر جشنواره ها و مجامع منطقه ای و کشوری شده اند.

فعالیت های مستمر این کانون به شرح زیر می باشد :

  • برگزاری کارگاه داستان و در پی آن عصر داستان به منظور جمع بندی عملکرد کارگاه ها و آشنایی عموم دانشجویان با داستان هایی که اعضای کانون پس از یک ترم فعالیت ادبی،خلق نموده اند.

  • کارگاه های شعر که به صورت جمع خوانی ونقد شعر برگزار می شود.

  • چاپ نشریه با عنوان الفپا که نتیجه فعالیت های کانون در طول یکسال را در بر دارد.

riکانون تئاتر

این کانون در سال ۱۳۸۰با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تجلی استعدادها و برانگیختگی خلاقیت و شکوفایی هنری دانشجویان، نهادمند کردن فعلیت های فوق برنامه دانشجویان در زمینه تئاتر، افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان و فعلیت های هنری جمعی و تقویت ارتباط آموزشی و پژوهشی علاقمندان با اساتید این فن و همچنین شناسایی دانشجویان نخبه و ممتاز در هنر تئاتر و بهره گیری مشارکت آنان در ارتقای فضای فرهنگی – هنری دانشگاه آغاز به فعالیت نمود.

از اهم فعالیت های این کانون می توان به برگزاری کلاس های آموزش بازیگری، فن بیان، گریم، نمایشنامه نویسی و… و همچنین اجرای تئاتر های دانشجویی در دانشگاه و شرکت در جشنواره های تئاتر دانشجویی اشاره نمود.

riکانون حج و زیارت

کانون حج و زیارت در سال ۱۳۸۵آغاز به کار نمود. این کانون با هدف بهره گیری از فضایل معنوی حج و زیارت اماکن مذهبی توسط دانشجویان، آشنایی دانشجویان با مسایل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و معنوی حج، معرفی اماکن ومناسک وآداب زیارت، نهادینه کردن فضای معنوی حج در دانشگاه ، ایجاد زمینه های وحدت حوزه و دانشگاه، برگزاری کارگاه عملی مناسک حج و… فعالیت می نماید. نام نویسی، زمینه سازی واعزام دانشجویان علاقه مند به زیارت اماکن متبرکه از جمله مشهد مقدس وقم در دستور کار کانون قرار دارد.

riکانون دختران یاس

این کانون در سال ۱۳۹۳ پس از تصویب اساسنامه و شرکت در انتخابات کانون های فرهنگی و هنری تشکیل گردید. اعضای آن متشکل از دانشجویان دختر می باشد وهدف آن فعالیت در حوزه زنان و دختران و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است. این کانون علاوه بر تشکیل جلسات و نشست های تخصصی در زمینه مسائل دختران، اجرای جشن هایی ویژه دختران همچون روز دختر و برقراری کلاس های هنری همچون چرم دوزی، طراحی روی لباس، ویترای، تراریوم، خیاطی، بافتنی، میوه آرایی، کوئیلینک(ملیله کاغذی)، نمافسیل، نمافیروزه و…(با توجه به نیاز سنجی)در خوابگاه خواهران و دانشگاه را بر عهده دارد.

riکانون رسانه و فضای مجازی

این کانون در سال ۱۴۰۲ با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه در دانشگاه‌، دانش­ افزایی در خصوص آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با فضای مجازی و اشاعه نگاه تخصّصی­ تر به مبحث سواد رسانه و نحوه و میزان نفوذ آن بر افکار عمومی و ارائه راهکارهای مقابله با آسیب­ های موجود در حوزه رسانه و فضای مجازی و در نهایت تولید محصولات چند رسانه­ ای مرتبط با اهداف یاد شده تشکیل گردید.

اهداف این کانون به شرح زیر می باشد :

۱. ارتقای آگاهی و شناخت دانشجویان در زمینه فضای مجازی

۲. ایجاد بستر مناسب جهت شناسایی استعدادها و توانمندسازی دانشجویان در زمینه رسانه و فضای مجازی کشور به منظور بهره ­مندی از توانایی ایشان در تولید محتوا و اجرای برنامه ­های دانشگاه.

۳. تقویت میزان مشارکت و همکاری دانشجویان در اجرای فعالیت­ های مربوط به کانون در سطح دانشگاه.

۴. برنامه­ ریزی و اجرای برنامه­ های مشخص در جهت وحدت ملّی و ارتقای ارزش­های دینی در دانشگاه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی.

۵. تولید محصولات چندرسانه­ ای (پوستر، تیزر، موشن­گرافیک، پادکست و..) در جهت افزایش سواد رسانه، شناسایی هر چه بیشتر فضای مجازی، فواید و آسیب های آن.

۶. تبیین مسائل مربوط به نحوه تولید محتوا در فضای مجازی، اهداف و تأثیر آن بر اذهان عمومی.

۷. تولید و انتشار محتوا با رویکرد جهاد تبیین.

۸. برگزاری کارگاه­ ها و دوره ­های سواد رسانه ­ای، گویندگی، تولید محتوا و …

riکانون فیلم و عکس

این کانون با هدف جلب دانشجویان علاقمند و متخصّص در امور مربوط به هنرهای تصویری و ایجاد زمینه های لازم در جهت رشد استعدادهای نهفته دانشجویان به فنون فیلم سازی و عکاسی در سال۱۳۷۹تاسیس شد.

کانون فیلم و عکس در جهت احیای فضای آموزشی کانون وآشناسازی دانشجویان با هنر اصیل عکاسی در فضایی آموزشی، فرهنگی و هنری اقدام به برپایی هفته گانه های نقد عکس در سال های متوالی وبا حضور اساتید مجرب در عرصه عکاسی نمود. این اقدام در راستای برگزاری نمایشگاه آموزشی عکس دانشجو اجرا میگردد.

همچنین در قسمت فیلم، با پخش سری فیلم هایی با موضوعات تخصصی، تکنیکی و نقد و بررسی آن ها، سعی بر ارتقاء سطح اطلاعات دانشجویان در این حوزه دارد. برگزاری کارگاه های متعدد در زمینه فیلم و عکس از دیگر فعالیت های این کانون است.

riکانون قرآن و عترت

این کانون با هدف گسترش مفاهیم والای قرآنی وفرهنگ متعالی آن در میان دانشجویان در سال ۱۳۸۰ایجاد گردید، که علاوه بر هدف ذکر شده زمینه های لازم جهت رشد دانشجویان مستعد و علاقمند به این مهم را فراهم آورد. از فعالیت های این کانون می توان به جلسات تجوید، روانخوانی سطح یک، ترتیل دوره های تخصص نغمات قرآنی، برگزاری مسابقه سراسری قرآن کریم- (بخش درون دانشگاهی (کلیه رشته ها)) ومحافل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی و برگزاری هفتگی ادعیه عهد وندبه در خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران اشاره نمود.

این کانون با چاپ نشریه ای با نام ایلیا به تبیین دیدگاه ها و معرفی برنامه های خود می پردازد.

riکانون گردشگری

این کانون با هدف گسترش فرهنگ ایرانگردی و آشنایی با آثار باستانی و تلاش در جهت برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی در سال۱۳۸۲ تاسیس گردید. وجود جاذبه های گردشگری متنوع در شهرستان شاهرود واطراف آن و تمایل دانشجویان برای حضور در این اماکن، اهمیت این کانون را افزایش داده است. کانون گردشگری علاوه بر برگزاری اردوهای تفریحی فرهنگی سعی دارد با تشکیل جلسات بحث و گفتگو در دانشگاه صنعتی شاهرود، محیطی مناسب جهت رشد اندیشه تفریحات اسلامی را فراهم نماید.

riکانون محیط زیست

کانون محیط زیست یکی از کانون های امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود است که در سال ۱۳۸۴ تاسیس ومتشکل از افرادی است که اهمیت این موهبت الهی را عمیقاً احساس کرده و درصدد اشاعه فرهنگ دوستی با طبیعت بر آمده اند.

از جمله وظایف این کانون تحقیق و تفحّص در زمینه محیط زیست از طریق برگزاری اردوهای آموزشی، آشنایی هرچه بیشتر افراد با مناطق طبیعی بومی و غیر بومی، آموزش روش های حمایت از محیط زیست و گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست از طریق برگزاری سمینارهای تخصصی و غیر تخصصی، همکاری با ارگان های مربوط به فعالیت های کانون نظیر شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و… می باشد.

riکانون موسیقی

کانون موسیقی دانشگاه صنعتی شاهرود از سال ۱۳۷۸ آغار به کارنمود. گروه موسیقی سنتی با بهره مندی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود جهت اجرای برنامه های هنری و فرهنگی دانشگاه تاسیس گردیده است. کانون با توجه به امکانات و استعدادهای موجود در دانشگاه به منظور ترویج و اعتلای موسیقی صحیح، گروه هایی را تشکیل می دهد و علاقمندان را برای فعالیت این گروه ها هدایت می کند. نهادمند کردن فعالیتهای فوق برنامه دانشجویان در زمینه موسیقی، ترویج و اعتلای هنر صحیح موسیقی همچنین برگزاری کلاسهای آموزشی در رشته های تار، سه تار، سنتور، تنبک، دف و نی و نیز کارگاه هایی در زمینه شناخت موسیقی اصیل ایرانی از دیگر فعالیت های این کانون است.

riکانون مهارت ها و سلامت اجتماعی

کانون مهارت ها و سلامت اجتماعی یکی از کانون های امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود است که در سال ۱۴۰۲ تاسیس ومتشکل از افرادی است که اهمیت این موضوع در دنیای مدرن را عمیقاً احساس کرده و درصدد اشاعه هر چه بیشتر فرهنگ دانش استفاده از مهارت های فردی و اجتماعی در جامعه نظیر تقویت مهارت­ های خودآگاهی، اعتماد به نفس و ارتباط مؤثر با دیگران و در نتیجه افزایش سلامت اجتماعی بر آمده اند.

زمینه اصلی فعالیت این کانون آموزش مجموعه­ ای از توانایی­ هایی است که زمینه سازگاری و رفتار شایسته را برای دانشجویان فراهم می­ نماید و آنان را آماده پذیرش مسئولیت ­ها و   نقش­ های اجتماعی­ شان می­ سازد. امروزه بسیاری از جوانان فاقد توانایی­ های لازم و اساسی برای رویارویی صحیح با مسائل و مشکلات پیرامون خود در زندگی و جامعه هستند و همین امر آنان را آسیب پذیر کرده است.

riکانون مهدویت

این کانون در سال ۱۳۹۵ با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه با هدف فعالیت در حوزه های تخصصی مهدویت و با نگاه تبیینی و ترویجی در حوزه مباحث ظهور و منجی در دانشگاه شروع به فعالیت نمود.

فعالیت های این کانون با برپایی ایستگاه های سه شنبه های مهدوی در هر سه شنبه در دانشگاه با هدف آشنایی با این کانون نوپا آغاز گردید و در ادامه با برگزاری مسابقه بزرگ موعود برپایی کارگاه های متعدد تخصصی با همکاری بنیاد مهدی موعود و کارگروه تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و … فعالیت می نماید.

riکانون خیریه دانشجویی مهر امام علی(علیه السّلام)

این کانون پس از بررسی و تصویب آیین نامه و شرکت در انتخابات سال۱۳۸۹، آغاز به کار نمود. فعالیت خیریه در این دانشگاه با شکل گیری یک گروه خودرو دانشجویی در سال ۱۳۷۹وپخش مازاد سلف در ماه مبارک رمضان بین نیازمندان شروع شد و با گذشت زمان،رفته رفته دامنه ی فعالیت آن افزایش یافت تا در نهایت در خرداد ماه ۱۳۸۹ کانون مهر امام علی(ع)شکل گرفت. هدف این کانون ایجاد حس تعاون ونیکوکاری بین دانشجویان، کمک به وفاق و همدلی بین قشر دانشگاهی با اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار نیازمند و آسیب دیده، ترویج فرهنگ کمک رسانی و به ویژه فرهنگ قرض الحسنه، رفع نیازهای مالی اضطراری دانشجویان نیازمند است. از جمله فعالیت های این کانون می توان به شناسایی و تحت پوشش قرار دادن دانشجویان نیازمند با همکاری امور دانشجویی، جمع آوری کتب مازاد و مستعمل دانشجویان جهت تجهیز کتابخانه های مناطق محروم، خرید و پخش اقلام خوراکی و شوینده به صورت ماهانه بین خانواده‌های نیازمند و دانشجویان تحت پوشش، جمع آوری صبحانه مازاد از سطح خوابگاهها،اجرای طرح اکرام ایتام کمیته امداد در خوابگاهها و… اشاره نمود.

riکانون نشاط

این کانون در سال ۱۴۰۱ با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه با هدف گسترش سطح نشاط و سرگرمی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فعالیت­های سرگرم کننده و مفرح، پر کردن اوقات فراغت دانشجویان به نحو مطلوب، تلاش در جهت برگزاری رویداد های مفرح و جذاب در چارچوب قوانین، آشنایی با بازی­های سنتی و آیین­های باستانی، اسلامی و ایرانی اقوام مختلف، تلاش در جهت کاهش فعالیت های ناسالم تفریحی با برگزاری رویداهای جذاب و سالم،گسترش، تقویت و پویایی افکار و اعمال دانشجویان در جهت ارتباط گیری بهتر با فعالیت­های سالم، بهبود عملکرد در فعالیت­های فردی و جمعی دانشجویان،برخورد دانشجویان با افکار و نظرات متقابل در رویدادها و بهبود عملکرد اجتماعی و افزایش تمرکز و تقویت ذهن دانشجویان با طراحی و اجرای بازی های مناسب فکری در دانشگاه آغاز به فعالیت نمود.

از اهم فعالیت های این کانون می توان به برگزاری بازی ها در قالب کارگروه های تخصصّی «علمی و فکری»، «آموزشی و مهارتی»، «مجازی و رایانه ای»، «بومی و محلّی»، و همچنین «بازی سازی ها و نوآوری در بازی ها»و همچنین کلاس های آموزشی در این حوزه و… اشاره نمود.

riکانون هلال احمر

کانون هلال احمر درسال ۱۳۸۱شروع به کار نمود. این کانون نهادی دانشجویی است که جهت تحقق اهداف جوانان جمعیت هلال احمر با حمایت دانشگاه وجذب کمکهای اولیه هلال احمر فعالیت می نماید. دانشجویان این کانون به صورت داوطلبانه سعی دارند زمینه لازم برای دستیابی به اهدافی چون ایجاد حس تعاون و نیکوکاری بین جوانان دانشجو، کوشش در جهت برقراری دوستی و تفاهم بین المللی و تربیت و آموزش دانشجویان برای انجام خدمات اجتماعی وامدادی مورد نیاز جامعه را فراهم کنند. این کانون با هدف افزایش امدادگران در سراسر کشور اقدام به برگزاری کلاسهای تئوری و عملی امداد و نجات در دانشگاه توسط مدرسین ارشد سازمان هلال احمر می نماید.

برگزاری مانور زلزله و ایمنی با هدف کاهش خطرپذیری زلزله، افزایش سطح آگاهی در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن از دیگر فعالیت های این کانون است.

riکانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی

این کانون با هدف بسط واشاعه هنر جهانی تجسمی و فرهنگ و هنر اسلامی در سال ۱۳۷۸ شکل گرفت و درراستای این محور، به منظور بهره برداری  از زبان های رسای هنر در گسترش اندیشه های اسلامی و انقلابی وپرداختن به جلوه های مختلف هنری، زمینه شکوفایی استعدادهای دانشجوهای علاقه کند را فراهم مینماید.

کانون بر اساس نیازسنجی اقدام به برگزاری کلاس ها وکارگاه های آموزشی-تخصصی می نماید.

معرق چوب، معرق کاشی، معرق شیشه، خوشنویسی، طراحی چهره، رنگ و روغن، کاریکتور، سفال، نقاشی روی شیشه(ویترای) و… از جمله این کلاس ها هستند.در مرحله بعد این کانون همه ساله برای برداشتن قدم های موثرتر و ارائه آثار خود،اقدام به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی می نماید ، آثار هنر جویان خود را به نمایش می‌گذارد.

دکتر مهدی برادران فیروزآبادی
دکتر مهدی برادران فیروزآبادیمدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی
محبوبه حلاجی
محبوبه حلاجیکارشناس فرهنگی

>کارشناس کانون های فرهنگی و هنری

>مسابقات فرهنگی و مطالعاتی

>فعالیت های قرآنی

>امور فرهنگی خوابگاه های دختران

>امور فوق برنامه

کارشناس امور مالی ri2

درگاه فرهنگی ri2

امور دفتریri2

همکاری در امور فوق برنامهri2

منیره براتی
منیره براتیکارشناس فرهنگی
مهران رنجبر
مهران رنجبرکارشناس فرهنگی

>کارشناس روابط عمومی و فضای مجازی

>سمعی و بصری

>تولید محتوای فرهنگی

>برنامه ریزی و هماهنگی امکان فرهنگی

>امور جشن های دانش آموختگی

>همکاری در امور فوق برنامه

کارشناس نشریات ri2

عتبات دانشگاهیان ri2

اردوها ri2

فضا سازی فرهنگی ri2

امور فوق برنامه ri2

مهدی حسنی
مهدی حسنیکارشناس فرهنگی